Tina Mirkov

Tina Mirkov

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci 2012. godine. Završila je dva diplomska studija na smjeru Poslovna ekonomija kao Magistra ekonomije, a zatim dvije godine kasnije i na smjeru Opća ekonomija. Od samih početaka fakultetskog obrazovanja, postaje član studentske udruge na fakultetu te akademsko znanje usavršava praktičnim iskustvom. Radom na brojnim projektima udruge i fakulteta, koji su uključivali organizaciju aktivnosti, koordinaciju radnih timova, komunikaciju s klijentima i partnerima, iskazuje veliki interes za rad u području projektnog menadžmenta.

Svoje profesionalno iskustvo započinje u akademskoj zajednici, na Odjelu za Informatiku i Tehničkom fakultetu u Rijeci, a zatim se odlučuje za rad u privatnom sektoru u prodručju prodaje i odnosa sa klijentima.

Timu Jelić konzalting pridružuje se krajem 2017. godine gdje kao konzultant junior obavlja zadatke pripreme dokumentacije i provedbe postupaka javne nabave, pripreme projektnih prijava te provedbu i administrativno praćenja projekata.

Voli provoditi vrijeme u prirodi, a čim joj se ukaže prilika rado će spakirati kofere i otputovati u nove, ali i one već poznate destinacije. U slobodno vrijeme uživa u druženju s prijateljima i obitelji. Važan dio njezinog života su aktivni treninzi, a što god radila pritom se nastoji i dobro zabaviti. Njezin životni moto je: "Život je prekratak da se pije loše vino i brzinski ispija kava".

Zaduženja

  • eu projekti
  • javna nabava
  • Smalltalk

Vještine

EU projekti
85%
Javna nabava
80%
Smalltalk
95%

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Više o projektu pročitaj ovdje.