Imamo novi Web

Imamo novi Web

  • 09. 05. 2019.
  • jelić konzalting
  • web stranica

Projekt "Poboljšanje konkurentnosti društva Jelić konzalting d.o.o. kroz novu web stranicu" provodi se u sklopu natječaja "WWW vaučeri za MSP-ove", u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“

PROJEKT U BROJKAMA

  • Razdoblje provedbe projekta: 02/2019 – 06/2019
  • Ukupna vrijednost projekta: 52.000,00 HRK
  • Ukupni prihvatljivi troškovi projekta: 52.000,00 HRK
  • Iznos bespovratnih sredstava: 36.400,00 HRK
  • Kontakt za dodatne informacije: info@jelic-konzalting.hr

Realizacijom projekta izrade nove Web stranice, tvrtka Jelić konzalting d.o.o. poboljšat će svoju konkurentnost i ojačati tržišnu poziciju kroz poboljšanu primjenu mrežnih marketinških rješenja, u svrhu unapređenja prisutnosti na tržištu i vidljivosti usluga. Dizajn weba biti će osmišljen na način da zadovoljava korporativne standarde. U novi web će se implementirati i CMS pomoću kojega će prijavitelj kasnije sam upravljati cjelokupnim sadržajem, uključujući tekstove, prijevode, fotografije, galerije, video zapise i sl. Web se izrađuje kao višejezičan: hrvatski i minimalno 1 strani jezik.

Nova Web stranica puno nas bolje predstavlja tržištu, naše usluge i kompetencije, daje jasan pregled odrađenih projekata i uvid u reference. Redovito ćemo korisnike izvještavati o natječajima na koje mogu aplicirati te davati naš osvrt na zbivanja na poslovnom tržištu.

Ljubomir Jelić

Ostvarenjem neposrednog rezultata specifičnog za projekt, a to je unaprijeđeno 1 web rješenje na domeni jelic-konzalting.hr, postići će se povećanje konkurentnosti društva na domaćem, ali i inozemnom tržištu, posebno kod susjednih zemalja koje su u predpristupnoj fazi prisutupanja EU, što će se očitovati povećanjem prihoda od minimalno 7,8% u 2019. godini u odnosu na 2018. godinu gdje je korištena postojeća Web stranica. Realizacijom projekta ostvariti će se podrška razvoju informacijskog društva RH a usluge prijavitelja biti će vidljivije na tržištu, čime će se ojačati njegova tržišna pozicioniranost.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Više o projektu pročitaj ovdje.