O nama - Jelić Konzalting

O nama

01

Naša priča

Specijalizirani smo za poslovno savjetovanje u području strateškog upravljanja, organizacijskog poslovanja te financijskog upravljanja za privatni i javni sektor.

Našim klijentima pružamo usluge poštujući visoke standarde kvalitete dok kroz profesionalni pristup u radu razvijamo odnos ispunjen međusobnim povjerenjem i zadovoljstvom. Poslovna rješenja koja Vam nudimo uključuju izradu i implementaciju strategije poslovanja, izradu investicijskih programa, procjenu vrijednosti poduzeća, unaprjeđenje poslovanja i poslovnih operacija te implementaciju organizacijskih promjena. Integriranim pristupom poslovnom savjetovanju, klijentima pružamo brzo i efikasno povećanje vrijednosti poduzeća.

Vaše ideje pretvaramo u EU projekte - radimo na pripremi i izradi dokumentacije kojim ćete zadovoljiti sve uvjete da Vaš projekt bude sufinanciran iz fondova EU, sudjelujemo u administrativnoj provedbi projekta po pravilima EU te nudimo mogućnost angažmana koordinatora projekta, stručnjaka za javnu nabavu i stručnjaka za marketing.

U širokom spektru usluga koje pružamo našim klijentima nudimo i računovodstvene usluge, usluge financijsko-računovodstvenog vještačenja kao i mogućnost održavanja individualnih seminara i edukaciju u području EU fondova.

Čime se bavimo

  • Edukacija
  • Financijske Usluge
  • EU Fondovi
  • Poslovno Savjetovanje
02

Čime se ponosimo

Ponosimo se uspješnim godinama iza nas, kolegama koje smo upoznali kroz rad i sad zovemo prijateljima. Ponosimo se uspješno odrađenim projektima, stručnim i osobnim pristupom i ogromnim zalaganjem. U svaki projekt unosimo 100% sebe, to je ono što nas definira.

Profesionalnost

Stručnost

Povjerenje

03

Naš team

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Više o projektu pročitaj ovdje.