Ljubomir Jelić

Ljubomir Jelić

Po završetku Ekonomskog fakulteta u Rijeci stekao titulu magistra ekonomije, i svoju poslovnu karijeru razvija punih 15 godina.

Svoj poslovni put započeo je kao stručnjak za financije i računovodstvo te voditelj tima za informatizaciju poslovanja svih poslovnih procesa unutar poduzeća. Posjeduje radno iskustvo u savjetovanju top menadžmenta, u ulozi člana tima za istraživanje i razvoj, u području obnovljivih izvora energije te sudjeluje kao član tima za restrukturiranje hrvatske brodogradnje u ulozi stručnjaka za porezno-financijsko restrukturiranje i izradu strateških dokumenata.

Sudjelovao je u nizu različitih projekata kao investitor u sektoru kemijske industrije a od 2013. godine osnivač je poduzeća Jelić konzalting d.o.o. koje je specijalizirano za pružanje savjetodavnih usluga u skoro svim gospodarskim granama. Sudjelovao je u nizu različitih projekata kao voditelj i konzultant a isto tako u nekoliko projekata kao investitor. Pored poslovno-financijskog savjetovanja, stekao je titulu stalnog sudskog vještaka za financije i računovodstvo te je izrađivač velikog broja procjena vrijednosti poduzeća.

Član je grupacije konzultanata pri Hrvatskoj gospodarskoj komori gdje održava predavanja na temu poreznog savjetovanja i mogućnosti korištenja EU fondova.

Zaduženja

  • poslovno savjetovanje
  • eu projekti
  • sve ostalo

Vještine

Poslovno savjetovanje
100%
EU projekti
100%
Sve ostalo
100%

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Više o projektu pročitaj ovdje.