Saša Leporić

Saša Leporić

Uspješno završila Fakultet za hotelski i turistički menadžment 2008. godine sa zvanjem diplomirani ekonomist. Kroz kontinuirani radni angažman koji započinje u studentskim danima radila je na poslovima koji su uključivali direktan kontakt sa klijetima te koordinaciju radnim timovima i zadacima i to u području ugostiteljstva, online izdavaštva te u bankarskom sektoru. Ima iskustvo rada u međunarodnom okruženju što joj je omogućilo da bolje razumije različite kulture i njihovo funkcioniranje u poslovnom svijetu. Poduzeću Jelić konzalting d.o.o. pridružuje se 2014. godine i sa kolegama sudjeluje u njegovoj izgradnji i razvoju do samih početaka do danas.

Na poziciji senior konzultanta zadužena je za ugovaranje novih klijenata, upravljanje projektnim ciklusom, projekt menadžment, koordinaciju i kontrolu projektnog tima u procesu pripreme i provedbe projekata, organizaciju procesa selekcije novih zaposlenika, osposobljavanje i edukaciju novih zaposlenika te vanjsku edukaciju u suradnji sa obrazovnim institucijama.

U slobodno vrijeme uživa u putovanjima, izlascima i druženju sa prijateljima i obitelji. Voli provoditi vrijeme u šetnjama uz more i po šumi, glazba i ples su važan dio njezinog života a od nedavno se bacila u vrtlarske vode. Njezin je moto svima dobro poznat, ali sa malim twistom: Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu i pri tome se dobro, dobro zabavi.

Zaduženja

  • eu projekti
  • edukacija
  • muzika

Vještine

EU projekti
95%
Edukacija
95%
Muzika
100%

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Više o projektu pročitaj ovdje.