Andrea Donadić

Andrea Donadić

Rođena je u Rijeci 25.02.1991. Nakon završene srednje Medicinske škole, školovanje nastavlja u sasvim drugom smjeru te upisuje Ekonomski fakultet u Rijeci, smjer informatičko poslovanje. Kroz školovanje je stekla radno iskustvo radeći u poslovima promocije i marketinga koje nastavlja razvijati radom u prodaji i prezentaciji proizvoda i usluga.

Kao mlada osoba željna novih poslovnih avantura pridružuje se timu krajem 2018.godine. Na poziciji junior konzultanta obavlja zadatke pripreme i prijave projektnih prijava, njihove provedbe i administrativnog praćenja te radi na poslovima pripreme dokumentacije za provedbu postupaka javne nabave.

Od stranih jezika dobro govori engleski, njemački pomalo razumije dok bi se sa španjolcima mogla vrlo lako sporazumjeti. Slobodno vrijeme voli provoditi s prijateljima, šetati u prirodi sa svojim psom, pomagati napuštenim životinjama. S vremena na vrijeme voli se počastiti putovanjem. Sebe bi opisala kao veselu i iskrenu osobu koja je uvijek spremna pomoći dok je u poslu vrijedna i marljiva. Njezin je moto: "Što ne znam naučit ću, što naučim primijenit ću".

Zaduženja

  • eu projekti
  • edukacija
  • kućni ljubimci

Vještine

EU projekti
85%
Edukacija
85%
Kućni ljubimci
100%

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Više o projektu pročitaj ovdje.