Marijela Paić

Marijela Paić

Mlađi član tima Jelić Konzaltinga. 2018. godine završila je Ekonomski fakultet u Rijeci na smjeru International Business i stekla zvanje Magistra ekonomije. Tijekom fakultetskog obrazovanja sudjelovala je na brojnim projektima i konferencijama gdje je stekla iskustvo rada u međunarodnom okruženju. Radno iskustvo započela je tijekom srednjoškolskog obrazovanja u sektoru prodaje, a tijekom studentskih dana nastavlja na poslovima administracije, prodaje, marketinga i računovodstva.

Jelić Konzaltingu se pridružuje 2019. godine i počinje raditi na poziciji junior konzultanta. Njezina zaduženja uključuju administrativne i kadrovske poslove, računovodstvo, komunikaciju s klijentima, izradu investicijskih studija te pripremu potrebne prateće dokumentacije.

Radni dan započinje jutarnjom kavom nakon koje joj dan odmah postaje bolji. Slobodno vrijeme koristi za druženje sa prijateljima i bližnjima i boravak na otvorenom, a najviše voli ispijati kave na suncu. Svoju kreativnost izražava izradom nakita i suvenira, a opušta se uz slikanje. Voli posjećivati nova mjesta pa svaku priliku koristi za putovanje. Sve što radi najbolje bi opisala kroz rečenicu "Nije važno činiti velike stvari, već male stvari velikim srcem".

Zaduženja

  • eu projekti
  • edukacija
  • papirologija

Vještine

EU projekti
80%
Edukacija
90%
Papirologija
100%

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Više o projektu pročitaj ovdje.