Marija Magdalena Ilić

Marija Magdalena Ilić

Završila je Ekonomsku školu Mije Mirkovića u Rijeci 2018. godine, smjer ekonomist. Najmlađi član tima Jelić Konzaltinga koja je svoje radno iskustvo započela kroz stručnu praksu još tijekom srednjoškolskog obrazovanja. Pokazala je veliki interes i želju za radom u poslovnom savjetovanju i javnoj nabavi, stoga joj je pružena prilika i ove godine da se priključi timu.

Na poziciji junior konzultanta radi na zadacima pripreme i provedbe postupka javne nabave, komunikacije s klijentima, pripreme sažetaka i bodovanja natječaja te administrativne poslove. Također se svakodnevno brine o nabavi uredskog materijala, kako nam ništa ne bi nedostajalo.

Svojom vedrinom i pozitivom uvela je male promjene u naše radno okruženje. Uvijek je spremna pomoći te se kolege rado oslanjaju na nju. Njezino slobodno vrijeme nije samo ispunjeno druženjem s prijateljima i obitelji, već ga koristi i za kreativno izražavanje – slikanje dok svaki slobodan vikend iskoristi za putovanje u Austriju. Njen životni moto glasi "Možeš ako misliš da možeš!".

Zaduženja

  • eu projekti
  • poslovno savjetovanje
  • nova cura u firmi

Vještine

EU fondovi
70%
Poslovno savjetovanje
70%
Nova cura u firmi
95%

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Više o projektu pročitaj ovdje.