Maja Filipović

Maja Filipović

Fakultetsko obrazovanje završila na Ekonomskom fakultetu u Rijeci 2006. godine i stekla zvanje diplomirani ekonomist. U narednim godinama završila je specijalistički program u području javne nabave. Radno iskustvo započinje u međunarodnim vodama kao organizator događaj. Karijeru nastavlja na pozicijama voditelja odjela javne nabave koju obnaša i u Jelić Konzaltingu.

Na poziciji senior konzultanta zadužena je za pripremu i provedbu postupka javne nabave i projekata, komunikaciju s klijentima, prodajne sastanke, koordinaciju i kontrolu tima u procesu pripreme i provedbe postupka javne nabave, proces selekcije novih zaposlenika, edukacije sadašnjih i novih zaposlenika te vanjsko savjetovanje u području javne nabave.

"Nitko nije rođen naučen, sve se može naučiti" je rečenica kojom motivira kolege u uredu. Brine se o uzajamnom poštovanju i pozitivnom radnom okruženju u uredu. Uvijek je spremna pomoći i stoji na raspolaganju u bilo koje doba dana. Vesela radoholičarka u slobodno vrijeme se bavi plesom i koristi svaku priliku za egzotična putovanja i druženja sa dragim osobama.

Zaduženja

  • javna nabava
  • eu projekti
  • radna atmosfera

Vještine

Javna nabava
100%
EU fondovi
90%
Radna atmosfera
100%

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Više o projektu pročitaj ovdje.