Marta Vejmelka

Marta Vejmelka

Rođena Zadranka, Marta je nakon završetka srednje škole nastavila svoje akademsko obrazovanje u Rijeci na Ekonomskom fakultetu i stekla zvanje magistre ekonomije.

Tijekom studiranja bila je predstavnica svoje godine u studentskom zboru te je sudjelovala u pripremi i koordinaciji raznih studentskih događanja. Po završetku studija zapošljava se u bankarskom sektoru gdje je napravila svoje prve poslovne korake i počela se profesionalno razvijati. Radila je kao financijski savjetnik za građanstvo i financijski zastupnik za male i srednje poduzetnike. Timu Jelić konzaltinga pridružuje se početkom 2017.g. kada počinje raditi kao konzultant u pripremi i provedbi EU projekata.

Njezina zaduženja uključuju koordinaciju rada u uredu, distribuciju radnih zadataka i praćenje rokova, pripremu i provedbu projekata financiranih iz fondova EU te komunikaciju s klijentima i provedbenim tijelima. U slobodno vrijeme bavi se rekreativno sportom. U rodni kraj putuje rijetko jer ju doma svi znaju tako da svaki svoj slobodan trenutak iskoristi da otputuje negdje gdje još nije bila. Njezine kolege njezin su najjači adut, a njezini mentori u poduzeću najveći oslonac.

Zaduženja

  • eu projekti
  • edukacija
  • putovanja

Vještine

Eu projekti
95%
Edukacija
90%
Putovanja
100%

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Više o projektu pročitaj ovdje.