Monika Zalogaj

Monika Zalogaj

Rođena u Virovitici, 10. rujna 1987. godine. Upisuje Fakultet za turistički i hotelski menadžment 2007. te od tada postaje Slavonka sa riječkom adresom. Svoje obrazovanje nastavlja na Veleučilištu u Rijeci gdje stječe titulu Stručne specijalistice poduzetništva. Svoj poslovni put započinje kao poslovni savjetnik za implementaciju sustava kvalitete, razvija poslovne vještine kroz brojne projekte vezane uz razvoj poduzeća te sudjeluje na Start-up sceni.

Najnoviji je član Jelić Konzalting tima gdje radi na poziciji junior konzultanta. Njezini zadaci uključuju pisanje investicijske studije, pripremu projektnih prijava te administrativne poslove.

Dan započinje kavom i meditacijom, dok slobodno vrijeme provodi u dugim šetnjama sa psom u prirodi. Najviše voli čitati knjige i kuhati za prijatelje i obitelj, a sve u životu opisuje rečenicom „Tko hoće nađe način, tko neće nađe izliku“.

Zaduženja

  • poslovno savjetovanje
  • eu projekti
  • Moda

Vještine

Poslovno savjetovanje
85%
EU projekti
80%
Moda
100%

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Više o projektu pročitaj ovdje.