Matko Miškulin

Matko Miškulin

Rođen je u Rijeci 24.01.1991. Nakon završene Sušačke gimnazije, upisuje Ekonomski fakultet u Rijeci smjer financije i računovodstvo te financije i bankarstvo koji uspješno završava 2014. godine. Svoje poslovno znanje u području finacija nastavlja razvijati nakon završetka školovanja.

U potrazi za novim izazvoima pridružuje se timu Jelić konzaltinga d.o.o. početkom 2017.godine. Na poziciji senior konzultanta obavlja zadatke pripreme i prijave projektnih prijava, njihove provedbe i administrativnog praćenja te poslovima finacijske pripreme i praćenja projekta koji uključuju pripremu zahtjeva za nadoknadom sredstava, izradu investicijskih studija i popratne dokumentacije.

U slobodno vrijeme uživa izlascima i druženju sa prijateljima, voli provoditi vrijeme igrajući košarku, dok su tablice u Excelu neizostavni dio njegovog života. Uvijek je spreman pomoći te se kolege rado oslanjaju na njega uz narodnu: "Prijatelj se poznaje u nevolji".

Zaduženja

  • Financijske usluge
  • Eu projekti
  • Uredske zabave

Vještine

Financijske usluge
95%
EU projekti
90%
Uredske zabave
100%

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Više o projektu pročitaj ovdje.